Начало 9 Гръб и рамене

Гръб и рамене      0700 10 600

епилация на мъже - гръб

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ГРЪБ И РАМЕНЕ

Обезкосмяване на гръб и рамене чрез лазерна епилация, електроепилация бръснене и кола маска.

Едни от най-важните  за епилация зони при мъжете са гърбът и раменете. Докато брадата и зоната на шията могат да се бръснат индивидуално от самия човек, то гърбът и раменете представляват специален проблем. Ако човек използва бръсненето като метод за обезкосмяване, тогава ще трябва някой да извърши това за зоните, които не могат да се достигнат-гърбът и раменете. Някои хора имат нежна кожа, по-предразположена, податлива към порязвания от останалите. Освен това много хора страдат от фоликулити или други кожни проблеми, вследствие на бръсненето. Кожата на много други хора има склонност към образуване на болезнени и инфектиращи се подкожно растящи косми.

Някои мъже предпочитат обезкосвяването с кола маска пред бръсненето. Хората, които ползват кола маската страдат от проблеми с подкожно растящи косми, дори по-често от тези, които се бръснат. Кола маската често е определяна като много болезнен метод за епилация.

Друг метод, който също е определен като много болезнен  е електроепилацията.

Да се използва електроепилация за такива големи зони като гръб и рамене не е практично. Например, за да се епилира една малка зона от тялото като горна устна, която е добре окосмена, чрез електроепилация често е нужна повече от година седмични процедури. Ето защо много мъже предпочитат бърза, безопасна и щадяща процедура за тези зони, използвайки метода лазерна епилация.

  • време за една процедура: 45-90 мин.
  • време м/у процедурите: 6-10 седмици
  • среден брой процедури: 6-8 броя
  • наличие на дискомфорт: няма

>>Цена на лазерна епилация – бикини

>>Отзиви

>>Снимки преди и след