ЗА НАС – Лазер център ООД

Телефон на Лазер Център 0700 10 600

Предимствата на Лазер Център 

  • Лазер Център извършва над 31 хиляди процедури годишно лазерна епилация в национален мащаб;
  • От 2009 г. насам са ни се доветили над 120 хиляди клиента;
  • Процедурите се извършват само от доктори. За нас в страната работят над 20 лицензирани медицински специалисти в 8 центъра;
  • За провеждане на процедурите ние използваметоп топ гама медицински клас тясноспециализирани за епилация александритни лазери, одобрени от MDD-EU и FDA-USA.
  • Лазер Център ООД е единствената национална верига, специализирана САМО в извършване на лазерна епилация
  • Лазер Център е №1 избор както за лазерно обезкосмяване, така и за обучение за работа с медицинска лазерна апаратура.

>> Избор на център за лазерна епилация

 Цели, обещания и извършвани услуги в Лазер Център

Нашата цел е да ви помогнем да покажете най-доброто от себе си, предлагайки ви лазерна епилация, извършвана от медицински специалисти, които са безкомпромисни по отношение на вашия комфорт и безопасност. Ние продължаваме да въвеждаме и проучваме, създавайки стандарти в индустрията за неинвазивни лазерни процедури за епилация на лицето и цялото тяло. Пристрастени сме да поощряваме високото ниво в медицинското обучение, въвеждане на етични практики и назначаването на медицински персонал, който да има адекватното грижовно отношение.Когато на пазара се появи нова технология или процедура, ние сме там, за да тестваме щателно нейната безопасност, надеждност и резултатност. Само ако нова апаратура или процедура, одобрена от FDA и MDD премине нашите безпристрастни стандарти, ще бъде използвана в нашите центрове.

 

>> Национална верига за лазерна епилация: “Лазер център” – контакти

>>Лазерна епилация Лазер Център – начало