Начало 9 Лазерна епилация в Пловдив – България
Лазерна епилация в Пловдив – България
  •  Как лесно да си запишете час?

Ако желаете да запазите час за лазерна епилация Пловдив е необходимо да позвъните на нашите телефони:

032 940 340 или 0877 160 100

поне 3-4 дни по-рано /за активния сезон – м.април,май и юни – една седмица предварително/, за да бъде в удобно за Вас време.

Часовете в интервала между 16:30 и 18:30 се резервират първи, както и тези през почивните и празнични дни. Моля, при невъзможност да дойдете за уговорен час, обадете се да ни информирате поне един ден преди това!

  • Как да се подготвите преди процедура?

За да извършим лазерната епилация, космите не трябва да са изскубвани от корен поне 3 седмици (с пинсета, епилатор, кола маска).

Може да се скъсяват по всякакъв друг начин, както и не трябва да имате активен тен от слънце, море, солариум от последните 3 – 4 седмици. Ден или два преди да направите самата процедура, препоръчваме да скъсите косъмчетата до нивото на кожата, т.е. да няма косъм над повърхността на кожата.

Не нанасяйте парфюми или лосиони в деня на процедурата.

  • Как да стигнете до нас?

“Лазер Център гр. Пловдив 2” се намира на адрес : 

 бул. България,  № 37 

 Ще откриете новия ни център в кв. „Кършияка“ на кръстовището на бул.„България“ с ул.“Васил Левски“, в непосредствена близост до очна клиника „Луксор“ и „Мода Бар Ескейп“.

  • с градски транспорт:

Спирка № 90, бул.“България“ – СОУ „П.Яворов“, автобусни линии 16 и 4.

  • с автомобил:

 Идвайки от центъра по бул.“Цар Борис III Обединител“ се движите само направо, подминавате тунела, кръстовището с бул.“6-ти септември“ и колелото с бул.“Марица“. Продължавате само направо по моста и подминавате Международния Панаир, който е от дясно на движението. На следващото колело с бул.“България“ завивате на ляво и след това само направо. Ще ни видите на следващото кръстовище с ул.“Васил Левски“ до „Мода Бар Ескейп“ и очна клиника „Луксор“. Районът НЕ е в „синя зона“ и има паркинг непосредствено на булеварда.

  • Начини на плащане

В специализирания център за лазерна епилация в Пловдив – „Лазер Център“ приемаме плащания в брой и с кредитни или дебитни карти.

Може да закупите ваучери за подарък със стойности 30, 50 и 100 лв.

 За действащите промоции и отстъпки се обърнете към нашите координатори и те ще Ви предложат най-изгодните за Вас оферти.

  • След процедура

Зоната, която сте епилирали, не трябва да се излага на слънце или солариум през следващите 10 дни.

Между процедуритее не трябва да скубете косъмчетата. Може да бръснете, подкъсявате с тример или ножичка или депилирате с депилатоарен крем.

  • Работно време

Центъра за лазерна епилация Пловдив е с работно време:

понеделник – петък : 10:00-19:00
събота : 10:00-14:00                         
неделя: почивен ден

e-mail: plovdiv@lazercentar.com 
тел: 032 940 340
моб.: 0877 160 100

>> Лазер Център Пловдив – Тракия

>> Лазер Център Пловдив – Руски


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/lazercen/public_html/wp-includes/rewrite.php:547 Stack trace: #0 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(365): url_to_postid('https://lazerce...') #1 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('<!DOCTYPE html>...') #2 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/lazercen/public_html/wp-includes/functions.php(5107): ob_end_flush() #5 /home/lazercen/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(303): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/lazercen/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(327): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/lazercen/public_html/wp-includes/plugin.php(470): WP_Hook->do_acti in /home/lazercen/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 547