Начало 9 Лазерна епилация в София – “Лазер Център” бул. В. Левски 41
Лазерна епилация в София – “Лазер Център” бул. В. Левски 41

“”   Ако четете тези редове, то явно сте решили най-после да захвърлите в миналото всички самобръсначки, епилатори, коламаски и прочие методи за обезкосмяване. Методът „ лазерна епилация“ набира все повече почитатели на трайното обезкосмяване. Вероятно сте се объркали в избора си на център за лазерна епилация в София. Интернет пространството е залято с реклама на студиа предлагащи невероятни постижения в сферата на лазерното обезкосмяване.

   Доверете се на разума си. В повечето случаи размиването в много посоки, не води до положителен резултат в нито една, или поне не толкова задоволителен. Ако лазерна епилация София Ви звучи прекалено обобщаващо, заповядайте при нас. Ние ще Ви предоставим безплатна консултация с лекар, конкретно решение, индивидуален план за процедурите, любезно и приятелско отношение в уютна обстановка при пълна конфиденциалност. Апаратурата с която работим е от най-висок клас, защото не правим компромис за сметка на качеството; не извършваме други процедури, освен лазерно обезкосмяване. Ние имаме опит само в това, но го правим добре!

   Направете последната, решаваща крачка. Изберете „Лазер Център“ на бул. Васил Левски 41, а ние ще се погрижим да оправдаем доверието Ви. Нашият единайсет годишен опит в областта на лазерното обезкосмяване, Ви гарантира прецизност и ефективност на извършената от медицинския ни екип процедура.

Как да ни намерите?

– пеша
Нашият център за лазерна епилация се намира в една от най-оживените точки на столицата – на около 100 м. от статуята на Патриарх Евтимий (или „Попа“). На кръстовището на площада се пресичат три основни софийски пътни артерии – булевард „Васил Левски“, улица „Граф Игнатиев“ и булевард „Патриарх Евтимий“. Тръгвате по бул. “В. Левски” посока НДК и на първата пресечка (с ул. Данте) се намира “Лазер Център Левски”.  

– с автомобил
Наличието на „синя зона“ ви гарантира винаги удобно място за паркиране в следните часови диапазони:
пон. – петък: 08.30-19.30 ч.
събота:         10.00-18.00 ч.,

както и безплатно паркиране в неделя през целия ден.

с градски транспорт:
Спирките на градския транспорт в близост до „Лазер Център“ са: метростанция „Стадион Васил Левски“, метростанция “Патриарх Евтимий”, спирка на трамваи № 10, 12, 18, спирка „ул. Граф Игнатиев“ на автобуси № 72, 76, 94, 204, 604, спирка на тролеи № 1,2,5,7,8.

Как да платите?
В центъра за лазерна епилация в София – „Лазер Център Левски“ приемаме плащания както в брой, така и с банкова карта. Можете да се възползвате от наличните промоционални цени за определени зони, а за останалите, нашите координатори ще Ви предложат най-изгодните за Вас възможности.

адрес: бул. Васил Левски 41
тел.: (02) 9 800 100, 0877 800 102, 0700 10 600
e-mail: office@lazercentar.com

           РАБОТНО ВРЕМЕ
10:00-19:00 ч.  без почивен ден

Обадете ни се и „ще сте на косъм“ от възможността да се наслаждавате на гладка кожа – ден, след ден, след ден…

 

>> Лазер Център бул. П. Евтимий – София

>> Лазер Център бул. Стамболийски – София

>> Лазер Център Студентски град – София

>> лазерна епилация – начало