Начало 9 Лазерна епилация за жени

Лазерна епилация за жени      0700 10 600

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ТРИЪГЪЛНИК - ИНТИМ

Желаете да се чувствате комфортно с бикини?

Трудно е да се чувствате напълно комфортно по бикини или по бански костюм без да изпитвате стреса от притеснението от обрива при бръснене или случайните стрърчащи косми. Лазер Център има отговор. Ние предлагаме лазерна версия на кола маска на интимните части – пълни бразилски бикини. Нашата процедура „бразилски бикини“ е една от най-коментираните сред лазерните процедури за епилация. Това е една от зоните, които се третират най-лесно и най- бързо, тя се извършва в рамките на 10 минути. Обикновено след втората процедура болезнените обриви и изпръхването от бръсненето ще започнат да изчезват и дори тъмните косъмчета, които са били видими под кожата след бръснене, ще бъдат минало. Нашите лазерни специалисти могат да премахнат точно толкова косми, колкото желаете-малка част от тях или голяма част, докато същевременно се грижат за вашия комфорт.

Какво е Пълни Бразилски бикини?

Процедурата за пълни бразилски бикини е идеална за тези, които не искат да имат нищо повече от спретната лентичка от косми. интим епилацияРазбира се, пълните бразилски бикини е широко понятие и включва възможността да няма косми изобщо. Тези процедури са най-бързо нарастващите, защото много жени харесват идеята да не се тревожат за обривите и подкожните косми. Други харесват да се чувстват свежи и чисти всеки ден от годината или вероятно им допада изрязано облекло. От друга страна не е нужно да ностите самобръсначки по време на следващата си ваканция или да трябва да плащате много пари за временни решения като кола маска – това са най-важните основания за повечето клиенти да изберат лазерната епилация. Още повече когато процедурата се извършва на жена, винаги е извършвана от жена-доктор.

 

 

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ПОДМИШНИЦИ

Нашите клиенти жени често споделят, че най–отблагодаряващият се аспект на лазерната епилация на подмишници, е това, че никога вече не изпитват неприятното усещане върху избръснатата си кожа, когато си нанасят дезодорант. Вие ще забравите необходимостта от ежедневно бръснене и ще се предпазите от възпаления и подкожни косми. Дори ще се предпазите от тъмните косми, които обикновено прозират под кожата, придавайки й синкав отенък. Лазерната епилация на подмишниците е бърза и често отнема по – малко от 10 минути. Запомнете – след един завършен курс на епилация, бръсненето на подмишниците ще бъде минало.

  • време за една процедура: 10 мин.
  • време м/у процедурите: 6-10 седмици
  • среден брой процедури: 6-8 броя
  • наличие на дискомфорт: слабо

 

 

ДРУГИ ЗОНИ

Другите зони, имащи значение за жените включват: шия, ръце, длани, гърди, корем, кръст, задни части и стъпала. Независимо за коя зона – нежна, безопасна, бърза и трайна, лазерната епилация може да бъде приложена.

 

 

 

 

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ – ГОРНА УСТНА, БРАДИЧКА, БАКЕНБАРДИ

Лазерът – най-великото оръжие срещу космите по лицето

Лазерната епилация на лице е номер едно сред най-популярните процедури в Лазер Център. Най-правените процедури са на брадичка и горна устна. Истината е, че милиони жени се смущават, защото лицето им е покрито с нелицеприятен мъх, а не е гладко, както те желаят. Някои от тях скубят или бръснат и така основно предизвикват поникването на  по-здрави и тъмни косми от първоначалните. Освен това си докарват кожни възпаления и  често постоянни раздразнения поради периодичността на обезкосмяването. Лазерната епилация на тези зони е разумното решение. Тя е бърза, лесна и много по-комфортна за разлика от останалите методи като кола маската и електроепилацията. Това е идеалната процедура за обедната почивка, която отнема не повече от 7 минути. Лазер Център може да обработи всяка част от вашето лице от скулите до горна устна и цялата брадичка. Най-добрата част за вас е, че не се налага да изчаквате израстването на космите до нужната дължина, за да може да се осъществи епилацията – това винаги е било проблем при другите видове епилация, но не и при лазерната епилация в Лазер Център! Освен това нашият екип е чувствителен към нуждите ви и се отнася абсолютно конфиденциално с всяка информация, касаеща нашите пациенти. Въпреки, че пълният курс лазерни процедури изисква стандартен брой посещения, основно още след първата процедура вие ще забележите видима разлика в гъстотата на космите. След първата процедура ще почувствате, че животът ви се променя и се приближавате до гладката кожа, която желаете.

Какво се случва с космите по лицето с напредване на възрастта

Космите по лицето на жената стават по-видими с времето. Това се случва, тъй като кожата става по-зряла и голяма част

от невидимият мъх, който природно покрива цялото лице, се изменя в по-дълги, напрапчиви косъмчета. Това често може да се забележи и при мъжете върху техните уши. Ако космите нарастнат в даден момент от живота ви, те се превръщат в козметичен проблем, който може да наложи епилация с лазер. Но лазерната епилация в Лазер Център не просто премахва космите, а бъдете сигурни, че вече няма да виждате тъмните косъмчета под повърхността на кожата, понякога известни като five o’clock сенки.

време за една процедура: 5-7 мин.
време м/у процедурите: 4-6 седмици
среден брой процедури: 10-12 броя
наличие на дискомфорт: слабо

 

 

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА КРАКА

Без повече кола маски, няма вече бръснене, просто гладки крака!

Никога повече бръснене на крака! Изглежда като мечта, която се сбъдва. Представете си никога повече да не приготвяте самобрасначката си за бързата почивка през уикенда, да не се тревожите за досадни, поникващи косми и да няма повече болезнени порязвания под душа. На нашите опитни специалисти ще отнеме средно един час за процедура, за да извършат лазерна епилация на двата ви крака. Обезкосмяването на краката чрез лазерна епилация, извършвана от медицинските ни експерти изглежда и се усеща по-нежна, за разлика от бръсненето и във времето може да ви спести поне един час седмично. Това прави поне 52 часа годишно. Нашите клиенти намират лазерната епилация на краката за революционна и я обичат затова, че тя им дава възможността да разполагат с повече свободно време и да изглеждат страхотно. В дългосрочен план лазерна епилация на краката е много по-финансово изгодна от кола маска. Днешните жени са затрупани от ангажименти и често се задъхват от кариерата и семейството, и да не бръснат повече своите крака им звучи като сбъдната мечта. В Лазер Център ние сме фокусирани върху резултатите и сме удовлетворени само, когато усетим задоволството и чуем похвалата от нашите гости. Ние постоянно сме свидетели на едно нарастващо ниво на доверие и усещане за добре свършена работа, когато след проведения курс на лазерна епилация резултатът е едни идеално гладки крака.

време за една процедура: 60-90 мин.
време м/у процедурите: 6-10 седмици
среден брой процедури: 6-8 броя
наличие на дискомфорт: средно