Начало 9 Крака

Крака      0700 10 600

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА КРАКА
лазерна епилация на крака

Без повече кола маски, няма вече бръснене, просто гладки крака!

Никога повече бръснене на крака! Изглежда като мечта, която се сбъдва. Представете си никога повече да не приготвяте самобрасначката си за бързата почивка през уикенда, да не се тревожите за досадни, поникващи косми и да няма повече болезнени порязвания под душа. На нашите опитни специалисти ще отнеме средно един час за процедура, за да извършат лазерна епилация на двата ви крака.

Обезкосмяването на краката чрез лазерна епилация, извършвана от медицинските ни експерти изглежда и се усеща по-нежна, за разлика от бръсненето и във времето може да ви спести поне един час седмично. Това прави поне 52 часа годишно. Нашите клиенти намират лазерната епилация на краката за революционна и я обичат затова, че тя им дава възможността да разполагат с повече свободно време и да изглеждат страхотно. В дългосрочен план лазерна епилация на краката е много по-финансово изгодна от кола маска.

Днешните жени са затрупани от ангажименти и често се задъхват от кариерата и семейството, и да не бръснат повече своите крака им звучи като сбъдната мечта. В Лазер Център ние сме фокусирани върху резултатите и сме

удовлетворени само, когато усетим задоволството и чуем похвалата от нашите гости. Ние постоянно сме свидетели на едно нарастващо ниво на доверие и усещане за добре свършена работа, когато след проведения курс на лазерна епилация резултатът е едни идеално гладки крака.
време за една процедура: 60-90 мин.
време м/у процедурите: 6-10 седмици
среден брой процедури: 6-8 броя
наличие на дискомфорт: средно

>>Цена на лазерна епилация – бикини

>>Отзиви

>>Снимки преди и след