Начало 9 Лазерна епилация за мъже

Лазерна епилация за мъже    0700 10 600

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ГРЪБ И РАМЕНЕ

епилация на мъже - гръб
Обезкосмяване на гръб и рамене чрез лазерна епилация, електроепилация бръснене и кола маска.

Едни от най-важните  за епилация зони при мъжете са гърбът и раменете. Докато брадата и зоната на шията могат да се бръснат индивидуално от самия човек, то гърбът и раменете представляват специален проблем. Ако човек използва бръсненето като метод за обезкосмяване, тогава ще трябва някой да извърши това за зоните, които не могат да се достигнат-гърбът и раменете. Някои хора имат нежна кожа, по-предразположена, податлива към порязвания от останалите. Освен това много хора страдат от фоликулити или други кожни проблеми, вследствие на бръсненето. Кожата на много други хора има склонност към образуване на болезнени и инфектиращи се подкожно растящи косми.

Някои мъже предпочитат обезкосвяването с кола маска пред бръсненето. Хората, които ползват кола маската страдат от проблеми с подкожно растящи косми, дори по-често от тези, които се бръснат. Кола маската често е определяна като много болезнен метод за епилация.

Друг метод, който също е определен като много болезнен  е електроепилацията.

Да се използва електроепилация за такива големи зони като гръб и рамене не е практично. Например, за да се епилира една малка зона от тялото като горна устна, която е добре окосмена, чрез електроепилация често е нужна повече от година седмични процедури. Ето защо много мъже предпочитат бърза, безопасна и щадяща процедура за тези зони, използвайки метода лазерна епилация.

 • време за една процедура: 45-90 мин.
 • време м/у процедурите: 6-10 седмици
 • среден брой процедури: 6-8 броя
 • наличие на дискомфорт: няма

 

Лазерна епилация на ДРУГИ ЗОНИ

мъже лазерна епилация

Други зони, имащи значение за мъжете включват: междувеждие, нос, уши, скули, длани, ръце, подмишници, слип, задни части, крака и стъпала. Независимо каква зона: нежна, безопасна и бърза, лазерната епилация може да бъде приложена.

 

 

Лазерна епилация за мъже - гърди и корем

епилация на гърдиГръдната и коремната области са сред най-често епилираните зони при мъжете. Мъжете, които са предпочели лазерната епилация се радват на удоволствието да не се бръснат, епилират с кола маска и депилатоари. Много от тях са се сблъсквали с кожните проблеми и възпаления, които причиняват бръсненето, кола маската и употребата на депилатоари. Тези проблеми включват леки възпаления, порязвания, драскотини, фоликулити, дори още по-сериозни проблеми от инфектирани подкожно растящи косми, чието лечение отнема дни или седмици. Много мъже избират безопасния, бърз и неинвазивен метод на лазерната епилация, като по-добрата алтернатива на останалите методи.
 • време за една процедура: 20-35 мин.
 • време м/у процедурите: 6-10 седмици
 • среден брой процедури: 5-7 броя
 • наличие на дискомфорт: слабо

 

Лазерна епилация на БРАДА и ВРАТ (ШИЯ)

мъжка епилация

Обезкосмяване на брада и врат чрез лазерна епилация, бръснене и подстригване!

Някои мъже имат повтарящ се и неестетичен проблем с грозни, набъбнали и болезнени подкожни косми, които са причинени от ежедневното бръснене на техните брада и шия. Дни и седмици са нужни за преодоляването на кожните проблеми, причинени от подкожните косми. Някои мъже често се одраскват, а понякога и порязват сериозно или си причиняват кожни възпаления от бръсненето.

Често мъжете се чустват дискомфортно само седмица след подстригване, защото вратът им обрасва бързо и гледката е неестетична. Сериозен естетичен проблем при някои е и силното окосмяване на скулите.

Много от нашите клиенти мъже са открили, че лазерната епилация може да бъде прекрасна, безопасна, щадяща и бърза алтернатива на всекидневното задължение за бръснене и периодично подстригване.

 • време за една процедура: под 10 мин.
 • време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • среден брой процедури: 8-12 броя
 • наличие на дискомфорт: средно