Начало 9 Лазерна епилация за транс

Лазерна епилация за транс    0700 10 600

ДОСТЪПНА, ЕФЕКТИВНА И БЕЗБОЛЕЗНЕНА ЕПИЛАЦИЯ ЗА ТРАНССЕКСУАЛНИ И ТРАНСДЖЕНДЪРИ – САМО В ЛАЗЕР ЦЕНТЪР

Трайна епилация за мъже и жениАко сте трансджендър или транссексуален е възможно да се сблъскате със специфични проблеми, свързани с нежеланото окосмяване, като прословутата “5 O’clock shadow”(синьозелен отенък на кожата породен от “прозиращите” косми), което въпреки ежедневното третиране със самобръсначка си остава неприятен естетичен недостатък. Повечето транссексуални клиенти, които идват в нашите центрове, са доста притеснени от този проблем, и често използват много грим в опитите си да прикрият тази област. Транс клиентите могат да се възползват от единствения метод за трайно обезкосмяване – лазерната епилация. Подложилите се  на тази процедура, постигат впечатляващи резултати, особено в областта на брадата. Обикновено в рамките на 8 до 12 сеанса  космите значително оредяват, а тези – които остават, са много по-фини. Опитът ни показва, че лазерната епилация е  изключително ефективен, и на практика незаменим метод за премахване на неприятната “5 O’clock shadow”. Лазерното обезкосмяване е изпитана техника, която е подобрила качеството на живот и самочувствието на милиони хора по целия свят, особено на транс лица, чието прекомерно лицево окосмяване понякога се дължи и на хормонални смущения.

Постоянна ли е лазерната епилация при транссексуалните?

За някои зони е постоянна. В други зони космите ще израстнат отново, но по-бавно и по-тънки от преди, и много по-нарядко, което е страхотна възможност за гладка кожа – възможно най-дълго време.

 

 

 

КАК РАБОТИ ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ ПРИ ТРАНССЕКСУАЛНИ?

Лазерната епилация при тези клиенти не се различава от тази за всеки друг тип клиент, с изключение на това, че е вероятно да се третира по-голяма площ (например – цялата челюст и горната устна). При процедурата се използва лазер, който се насочва към пигмента на косъма. Така той разрушава космения фоликул и трайно предотвратява повторното израстване на космите. Технологията е напълно безопасна и позволява безпроблемно третиране на големи участъци. Единственото условие за ефективност на метода е да имате тъмни косми, за да бъдат податливи на въздействието на лазера върху пигментацията.

Ние в Лазер Център разбираме, че периодът, през който се осъществява една джендър трансформация, може да бъде много емоционален и донякъде стресиращ. Затова сме готови с нашия професионализъм да бъдем полезни на хората, които са избрали да извървят този път.!

Подготовка за лазерна епилация за транссексуални

Това може да е проблем, но за да бъде лазерната епилация най-ефективна, трябва да се примирите с известно окосмяване сега, в името на един добър и дългосрочен ефект. Не скубете! Изчакайте поне 3-4 седмици, за да имате по-добър ефект още след първата процедура.

мъж след лазерна епилацияОкосмяването по тялото, характерно за биологичните мъже, може да бъде много притеснително за транссексуалния, който се чувства като жена. Редовното бръснене, с което мъжете се справят с излишното окосмяване, не е удачно решение за транссексуалните, които търсят нещо с по-траен ефект, и съответстващо на женската същност, която усещат. Но какво трябва да знаете, преди да изберете тази процедура за премахване на космите?

 

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/lazercen/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(358): url_to_postid('https://lazerce...') #1 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('<!DOCTYPE html>...') #2 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/lazercen/public_html/wp-includes/functions.php(5373): ob_end_flush() #5 /home/lazercen/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/lazercen/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/lazercen/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_acti in /home/lazercen/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564