Начало 9 София лазерна епилация – Лазeр Център бул. Ал. Стамболийски 55 А
София лазерна епилация – Лазeр Център бул. Ал. Стамболийски 55 А

„Лазер Център“  на бул.  Ал Стамболийски  55А, е третия от веригата наши центрове за лазерна епилация в София. След като стартирахме с центъра на бул. Васил Левски през 2010 г., за наша голяма радост се оказа, че услугата лазерно обезкосмяване, която предлагаме е успешно начинание, което спечели признателността на Вас – нашите клиенти. Благодарим Ви за доверието.

Положителните отзиви доведоха много Ваши познати, които ни се довериха. Това наложи откриването на новия Лазер Център в София – на бул. Ал. Стамболийски през 2011 г. Нашата основна мисия е да отделяме нужното внимание на всеки наш клиент, както и да подхождаме индивидуално към всеки един от Вас. Трайното обезкосмяване вече не кауза пердута, то е факт. Резултатите са магически, но съвсем не се дължат на намесата на свръхестественото. Нещата са прости и се случват благодарение на научните иновации, съчетани с изключителния професионализъм на нашия екип.

За целта, ние работим с апаратура от най-висок клас в областта на лазерната епилация. Държим на качеството на процедурите и затова те се извършват само от квалифицирани лекари, сертифицирани за работа с лазерната техника. Разбираме, че времето става все по-забързано, затова и нашите центрове за лазерна епилация София са ситуирани на топ локации.

Ако работите наблизо, заповядайте при нас. Обедната Ви почивка е абсолютно достатъчна за процедура на зони от лицето или интим. Освен че не отнема много време, лазерната епилация при нас ще Ви дари с настроение до края на работния ден. Приятелското и професионално отношение на екипа ни, липсата на каквито и да е странични реакции на кожата, както и бързите и трайни резултати са достатъчен атестат за да ни се доверите. Направете го сега и ни се обадете!

Как да подготвите зоните преди процедура

Има два основни момента, които трябва да са спазени за да извършим ефективно лазерно обезкосмяване: да нямате активен тен на зоните, които ще третираме, и косъмчетата да не са епилирани, скубани или да им е правена кола маска поне 3-4 седмици (за зона тяло) и около 2 седмици за зони от лицето. Ако условията са спазени, просто си запазете час и избръснете зоните един ден преди процедурата (с цел кожата да се успокои от евентуални порязвания и ожулвания). Зоните от лицето не се бръснат.

Как да ни намерите

„Лазер Център“ на бул. Ал. Стамболийски 55А се намира  само на няколко метра от едно от най-оживените кръстовища в София – бул. Хр. Ботев и бул. Ал. Стамболийски, в посока Катедрален храм „Света Неделя“.

с автомобил:

Наличието на „синя зона“ Ви гарантира винаги удобно място за паркиране в следните часови диапазони:

понеделник – неделя: 10:00 -19.00 ч.

както и безплатно паркиране в събота след 14 ч. и неделя през целия ден.

с градски транспорт:

Спирките на градския транспорт в близост до „Лазер Център“ бул. Ал. Стамболийски 55А са: Метростанция „Сердика“, спирка пл. Възраждане на трамваи № 8, 10 и спирка ул. Пиротска на трамваи № 1, 3, 4, 6, 7, 12, 18

Как да платите

В центровете за лазерна епилация „Лазер Център“ приемаме плащания както в брой, така и с банкова карта. Можете да се възползвате от наличните промоционални цени за определени зони, а за останалите, нашите координатори ще Ви предложат най-изгодните за Вас възможности.

Предвид запълнените ни графици, Ви молим да си запазвате час за процедура поне 5 дена по-рано.

адрес: бул. Ал. Стамболийски 55А
тел.: (02) 9 800 200, моб.: 0876 800 201
e-mail: info@lazercentar.com  

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник – неделя: 10:00-19:00 часа
„без почивен ден“

Обадете ни се и ще сте „на косъм“ от възможността да се наслаждавате на гладка кожа – ден, след ден, след ден…

>> Лазер Център София бул. Левски

>> лазерна епилация София – бул. П. Евтимий

>> лазерна епилация – начало