Начало 9 Тест за избор на център

Избор на център за извършване на лазерна епилация   0700 10 600

Изборът на подходящо място за извършване на лазерна епилация, където да ви дадат честни и полезни съвети, относно най-ефективното провеждане на процедурите, да отговорят на вашите специфични нужди, тип кожа и бюджет, понякога може да бъде трудна задача.

На пазара съществуват различни видове апарати, които претендират, че са подходящи за лазерна епилация. Истината е, че повечето от тях са предназначени за разкрасяване или лечение на кожни проблеми и нямат необходимите технически характеристики за ефективно и трайно обезкосмяване.

ne blagodarq

Редица от тези апарати, всъщност не са лазери, а IPL-и. Друга, немалка част са диодни, рубинови и др. тип лазери, които могат да бъдат ефикасни при обезкосмяване, но са морално остарели и бавни.

За щастие американската агенция по храни и лекарства (FDA), както и европейските директиви за медицинска апаратура (MDD) са одобрили медицински клас лазери, проектирани да осигурят безвредна манипулация с бързи и ефективни резултати.

Осигуряването на квалифициран терапевт, който е обучен да работи с тези високотехнологични медицински лазери също е от голяма важност. Защото едно е да разполагате с най–доброто оборудване, друго да умеете оптимално да настроите апаратурата според специфичните нужди на всеки клиент.

Често клиентите не знаят какви са правилните въпроси, които да зададат или какво е важно да знаят при избора си на доставчик на лазерна епилация. За тази цел сме подготвили въпросник, с който лесно и точно да се ориентирате, когато избирате най–подходящо за Вас място за лазерна епилация.

Попълнете анкетната карта по–долу. Сумата от точките ще определи дали центърът, на който сте решили да се доверите ще може да покрие изискванията Ви за качество и цени.

Един професионален център за лазерна епилация ще се класира с 11–15 точки(като 15 точки е максимумът). Всеки друг салон, студио или клиника под този резултат означава, че предлагат посредствено обслужване и дават обещания, които са прекалено хубави, за да са истина.

na kadeПрепоръчваме да бъдете особено внимателни при преценка на по-евтини предложения. Обикновено зад тях се крият неподготвени оператори, неправилна работа с апарата или неподходяща апаратура(не лазер), които могат да стимулират окосмяване, поява на пигментация или дори изгаряне на третираните зони.

Професионалната работа с лазер е бърза, безопасна и ефективна. Ако имате някакви съмнения при избор Ви на клиника или център, потърсете повече информация и се уверете, че сте отговорили на всичките си въпроси.

izbor

Вярваме, че този въпросник ще бъде много полезен в търсенето “Къде да си направим лазерна епилация?” и Ви каним да се свържете с най-близкия “ЛАЗЕР ЦЕНТЪР” за безплатна помощ и отговор на всички ваши въпроси.

Отдел “Изследвания и развитие”.

Национална верига “Лазер Център”

>> Лазер Център – локации и контакти

1. Каква e aпаратурата, която използва клиниката/центъра и одобрена ли е за перманентна редукция на окосмяването?

 
 
 

2. Какъв тип лазер използва основно клиниката/центъра?

 
 
 
 

3. Ако Вашата кожа е от I до IV фото тип (светла кожа), кой е най-безопасният, най-ефективният, най-безболезненият и най-бързият лазер за вашия тип кожа?

 
 
 

4. Ако Вашата кожа е от V до VI фото тип (тъмна кожа,) кой е най-безопасният, най-ефективният и най-безболезненият лазер за вашия тип кожа?

 
 

5. Кой ще извърши процедурата?

 
 
 
 
 
 

6. Колко процедури ще са нужни за постигане на около 90% редукция на окосмяването?

 
 
 
 

7. През какъв интервал се правят процедурите?

* Професионалният специалист след всяка процедура, дава прогнозна дата за следваща такава. Но внимавайте с терапевти и студия, които твърдят, че процедурите могат да се правят на по–къс период от 4 седмици и 3-5 посещения са достатъчни за перманентни резултати. В добавка, бъдете предпазливи при изборът Ви на клиники, които не информират за брой и честота на посещенията.

 
 
 
 

8. Какъв вид е центърът, който сте избрали?

 
 
 
 
 

9. От колко години съществува центърът/клиниката, който сте избрали?

 
 
 

 

Възможен най–висок резултат 15 точки. Минимален приемлив резултат 11 точки. Отличен e резултат между 12 и 14 точки.