Начало 9 Бикини зона

Бикини зона      0700 10 600

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ТРИЪГЪЛНИК – ИНТИМ

Желаете да се чувствате комфортно с бикини?

Трудно е да се чувствате напълно комфортно по бикини или по бански костюм без да изпитвате стреса от притеснението от обрива при бръснене или случайните стрърчащи косми. Лазер Център има отговор. Ние предлагаме лазерна версия на кола маска на интимните части – пълни бразилски бикини. Нашата процедура „бразилски бикини“ е една от най-коментираните сред лазерните процедури за епилация. Това е една от зоните, които се третират най-лесно и най- бързо, тя се извършва в рамките на 10 минути. Обикновено след втората процедура болезнените обриви и изпръхването от бръсненето ще започнат да изчезват и дори тъмните косъмчета, които са били видими под кожата след бръснене, ще бъдат минало. Нашите лазерни специалисти могат да премахнат точно толкова косми, колкото желаете-малка част от тях или голяма част, докато същевременно се грижат за вашия комфорт.

Какво е Пълни Бразилски бикини?

Процедурата за пълни бразилски бикини е идеална за тези, които не искат да имат нищо повече от спретната лентичка от косми. интим епилацияРазбира се, пълните бразилски бикини е широко понятие и включва възможността да няма косми изобщо. .

Тези процедури са най-бързо нарастващите, защото много жени харесват идеята да не се тревожат за обривите и подкожните косми. Други харесват да се чувстват свежи и чисти всеки ден от годината или вероятно им допада изрязано облекло. От друга страна не е нужно да ностите самобръсначки по време на следващата си ваканция или да трябва да плащате много пари за временни решения като кола маска – това са най-важните основания за повечето клиенти да изберат лазерната епилация. Още повече когато процедурата се извършва на жена, винаги е извършвана от жена-доктор.

време за една процедура: 10-15 мин.
време м/у процедурите: 6-10 седмици
среден брой процедури: 5-7 броя
наличие на дискомфорт: средно

>>Цена на лазерна епилация – бикини

>>Отзиви

>>Снимки преди и след