Начало 9 Горна устна, брадичка, лице

Горна устна, брадичка, лице     0700 10 600

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ – ГОРНА УСТНА, БРАДИЧКА, БАКЕНБАРДИ
епилация горна устна

Лазерът – най-великото оръжие срещу космите по лицето

Лазерната епилация на лице е номер едно сред най-популярните процедури в Лазер Център. Най-правените процедури са на брадичка и горна устна. Истината е, че милиони жени се смущават, защото лицето им е покрито с нелицеприятен мъх, а не е гладко, както те желаят. Някои от тях скубят или бръснат и така основно предизвикват поникването на по-здрави и тъмни косми от първоначалните. Освен това си докарват кожни възпаления и често постоянни раздразнения поради периодичността на обезкосмяването. Лазерната епилация на тези зони е разумното решение. Тя е бърза, лесна и много по-комфортна за разлика от останалите методи като кола маската и електроепилацията. Това е идеалната процедура за обедната почивка, която отнема не повече от 7 минути. Лазер Център може да обработи всяка част от вашето лице от скулите до горна устна и цялата брадичка. Най-добрата част за вас е, че не се налага да изчаквате израстването на космите до нужната дължина, за да може да се осъществи епилацията – това винаги е било проблем при другите видове епилация, но не и при лазерната епилация в Лазер Център! Освен това нашият екип е чувствителен към нуждите ви и се отнася абсолютно конфиденциално с всяка информация, касаеща нашите пациенти. Въпреки, че пълният курс лазерни процедури изисква стандартен брой посещения, основно още след първата процедура вие ще забележите видима разлика в гъстотата на космите. След първата процедура ще почувствате, че животът ви се променя и се приближавате до гладката кожа, която желаете.

Какво се случва с космите по лицето с напредване на възрастта

Космите по лицето на жената стават по-видими с времето. Това се случва, тъй като кожата става по-зряла и голяма част
от невидимият мъх, който природно покрива цялото лице, се изменя в по-дълги, напрапчиви косъмчета. Това често може да се забележи и при мъжете върху техните уши. Ако космите нарастнат в даден момент от живота ви, те се превръщат в козметичен проблем, който може да наложи епилация с лазер. Но лазерната епилация в Лазер Център не просто премахва космите, а бъдете сигурни, че вече няма да виждате тъмните косъмчета под повърхността на кожата, понякога известни като five o’clock сенки.

време за една процедура: 5-7 мин.
време м/у процедурите: 4-6 седмици
среден брой процедури: 10-12 броя
наличие на дискомфорт: слабо

>>Цена на лазерна епилация – бикини

>>Отзиви

>>Снимки преди и след

 

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function wp_rewrite_rules() on null in /home/lazercen/public_html/wp-includes/rewrite.php:564 Stack trace: #0 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(358): url_to_postid('https://lazerce...') #1 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_disk.class.php(80): Cache_Enabler_Disk::create_cache_file('<!DOCTYPE html>...') #2 /home/lazercen/public_html/wp-content/plugins/cache-enabler/inc/cache_enabler_engine.class.php(149): Cache_Enabler_Disk::cache_page('<!DOCTYPE html>...') #3 [internal function]: Cache_Enabler_Engine::end_buffering('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/lazercen/public_html/wp-includes/functions.php(5373): ob_end_flush() #5 /home/lazercen/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/lazercen/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #7 /home/lazercen/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_acti in /home/lazercen/public_html/wp-includes/rewrite.php on line 564